Perquè anunciar-se a TPVEscola

TPVEscola és una plataforma utilitzada per més de 10.000 usuaris per fer els pagaments escolars. Actualment tenim usuaris a les comarques del Maresme, Vallès Oriental i La Selva.
  • Proximitat: Els usuaris són pròxims al teu negoci (aprox. 6.000 a Mataró).
  • Visibilitat: Els usuaris accedeixin molt sovint al sistema per fer pagaments, per tant el teu anunci és visualitzarà amb molta freqüència.
  • Online: els usuaris estan acostumats a fer compres online (més de 10.000 transaccions en els últims 4 mesos!), ja que tots els pagaments es fan a través d’Internet, i estan a un clic del teu negoci.
  • Públic ampli: l’usuari pot tenir interès tant pel públic més menut (fills) com per ells mateixos (pares i mares). Per tant la franja d’edat d’interès dels usuaris va des dels 3 anys fins el 60+.
  • Control: Teniu tot el control sobre el vostre anunci, ja que podeu modificar la imatge tantes vegades com vulgueu d'una manera senzilla online.
Contractar o Identificar-se
Portada
Interior
El banner de portada es mostra a l’accedir a la pàgina per tots els usuaris. Els interiors es mostren una vegada s’ha identificat l’usuari al sistema. A part de ser visualitzats a la web, cada vegada que un usuari faci un pagament se li enviarà un anunci adjunt amb l’email de comprovant de pagament.
 
MIDES
PREU 1 Municipi
PREU Tots
DURACIÓ
 
 
1
300x250
50€
75€
1 mes
 
 
2
750x125
75€
100€
1 mes
 
 
BANER DE PORTADA
 
 
0
900X250
200€
200€
1 mes
 
PROMOCIÓ!

Contracta 6 mesos i paga 5.
Contracta 12 mesos i paga 10


PROMOCIÓ!
Tots els anuncis que es contractin abans del 31/12/2015 s’anunciaran de forma gratuïta a la nova app durant 6 mesos.*

*Sempre que tinguin contracte vigent. Disponible per Android i iOS.
Cookies: utilitzem cookies només per la identificació de la sessió i preferències de l'usuari. No mostrar més