Política de Vendes i Devolució

La present Política de venda i devolució d'aquest lloc web, s'aplica a totes les operaciones realitzades en aquest apartat de la web cedit per TPVEscola.com a l'Operador d'aquest apartat per realitzar les operacions de pagament i venda de productes i/o serveis de l'Escola o Associació que apareix en l'apartat "Avís Legal" accesible des de tota la web.
L'accés a la Web i el seu ús pressuposen la lectura, el coneixement i l'acceptació de les Condicions de Compra. Pel pagament de productes i/o serveis a la Web l'usuari haurà d'acceptar les presents Condicions. L'operador podrà modificar o actualitzar en tot o en part les Condicions de Compra, tenint en compte els eventuals canvis de la legislació i les normes vigents.
Cada nova versió de les Condicions de Compra serà efectiva a partir de la data de la seva publicació a la Web.
Els productes i/o serveis que l'Operador ofereix a través d'aquesta Web està restringit només a usuaris prèviament autoritzats i no al públic en general.


Forma de pagament
Pagament amb targeta (de dèbit o crèdit) utilizant la nostra passarel·la de pagaments segura que et conecta amb el teu Banc. Les dades del pagament, les quals es manipulen i tracten de forma segura, sempre estan xifrades, i no es guarden, ni es comparteixen amb tercers per a cap altra finalitat que no sigui efectuar el pagament de la transacció. L'Operador de la web no té accés a les dades de números de targeta de dèbit o crèdit.


Devolució
La devolució en general no està autoritzada. En el cas de tickets de menjador no utilitzats es retornarà el ticket. Per sol·licitar una devolució per una causa justificada enviar un email a l'adreça publicada en l'apartat "Avís Legal" on s'estudiarà si procedeix o no la devolució.
TPVEscola utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Més Informació  D'acord