Benvolgudes famílies, el vostre centre educatiu us proporciona un sistema àgil i senzill per a realitzar els pagaments de manera segura, amb targeta de crèdit, dèbit o prepagament de qualsevol entitat financera nacional. A més l'APP per a mòbils i tauletes us permet signar autoritzacions, rebre comunicats del centre, consultar operacions, realitzar compres, etc...
Descarrega't l'app
Google Play Apple Store

COM IDENTIFICAR-SE
computer1
Descarregueu i instal·leu l'app TPVEscola des de la vostra botiga d'aplicacions per a mòbil o tauleta. Obriu l'app i trieu el municipi i el centre que voleu accedir.
computer1
Introduïu el codi d'accés i la contrasenya que us ha fet arribar el vostre centre.
Si teniu més d'un fill/a al centre, haureu rebut un codi i una contrasenya per a cadascú d'ells. Introduïu primer el codi d'accés i la contrasenya d'un d'ells, i un cop identificats aneu a l'apartat Usuaris i trieu Nou usuari, repetiu el procés que heu seguit per identificar el primer.
computer1
UN COP IDENTIFICATS
computer1
Enregistreu la vostra signatura per tal de poder signar autoritzacions que us pot enviar el vostre centre. Des de l'apartat El meu compte > Signatura.
Si teniu més d'un fill/a al centre, deseu una signatura per a cadascú d'ells.
computer1
Deseu si voleu les targetes bancàries de manera segura dins del sistema Redsys, per tal de no haver d'introduir-la cada cop que feu un pagament. Saber-ne més.
Es farà una transacció de 0€ per confirmar la validesa de la targeta.
computer1
Activeu les notificacions al mòbil, per poder rebre al moment els avisos i els missatges del vostre centre.
computer1

En aquests enllaços trobareu els manuals d'ús de l'APP en vídeo i PDF
Vídeo manual computer1 computer2
utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Més Informació info D'acord remove